28 Maj 2019, 20:12:58
[nofficial]
Dzień dobry!
Z tego powodu, iż przewidziane są ewentualne przemówienia gości dlatego pozwolę sobie powiedzieć parę słów.
Na sam początek jeszcze raz gorąco gratuluje Prezydentowi FN Kasprowi Waksamnowi! Wielkie brawa!
Bardzo cieszę się, że w 2 turze wyborów oddało głos tyle osób w porównaniu do 1 tury!
Chcę także przeprosić, że wyparowałem jak drogocenne papierki z volkiańskich banków, ale miałem parę ważnych spraw do załatwienia.
Drodzy Obywatele, Obywatelki. Proszę pomóżmy panu Waksmanowi.
Nie zrażajmy się tym, że możemy mieć inne zdanie na jakieś tematy, inne poglądy niż Pan Waksaman.
Przed wyborami forum FN stał. Aktywność opadła.
Uważam Pana Waksmana za osobę posiadające kompetencje dobrego dyplomaty. Jest on także bardzo dobrym mówcą. Z resztą 2 wygrana w wyborach tylko potwierdza moje słowa.
Za kadencji Pana Waksmana Federacja może przeżywać swoje najlepsze chwile. Proszę nie zrażać się. Nie nastawiać negatywnie. Nie doszukiwać się za wszelką cenę jak największej ilość wpadek. Pomóżmy Panu Waksamanowi. Razem stworzymy takie państwo, na jakie liczyli nie tylko prawicowcy, ale także osoby preferującą lewą stronę polityki.
Wielkie brawa dla Pana Waksamana!
"Vivat Stany Federacji!
Vivat Federacja Nordacka!"
Vivat Federacja Nordacka!"
[/nofficial]
To tylko Szarak