22 Maj 2019, 18:23:13
1. W takim wypadku należy zmienić nazwę działu chyba że przeniesiemy stolicę do Arthurstand
. Nie wiedzę potrzeby aby przyłączyć działy "Wojsk Egvallandu" i "Folksguarde" do instytucji publicznych. Każdy z działów ma swoje poddziały i wszystko wygląda jak należy.
2. Jestem w 100% za likwidacją "Nowej Winkulii". Potrzebna była ona podczas gdy nasz kraj był w Centrazji a teraz to już tylko dodatkowy region. Ja mam pytanie dotyczące Saracenny, były pomysły żeby zrobić z tego kolejny region i pytanie czy nadal tego chcecie? Zamienić NW na Saracennę?
W dziale Netopi są poddziały każdego dystryktu w kraju, każde lenno jest w danym dystrykcie np. Albion i w tym dziale może toczyć się "życie" czy też narracja lenn znajdujących się tam. Doskonałym tego przykładem jest Al-Aleman, jeśli ktoś będzie chciał dorobić sobie wątek to proszę bardzo.
3. Dziennik Praw należy przenieść na forum i nawet wam to już proponowałem. Trzeba utworzyć jakiś wątek/dział w siedzibie wladz i tam wrzucić wszystkie papierki.
Dodam że chyba tylko my dwoje mamy wgląd do forum więc trzeba dodać Arisa.
. Nie wiedzę potrzeby aby przyłączyć działy "Wojsk Egvallandu" i "Folksguarde" do instytucji publicznych. Każdy z działów ma swoje poddziały i wszystko wygląda jak należy.2. Jestem w 100% za likwidacją "Nowej Winkulii". Potrzebna była ona podczas gdy nasz kraj był w Centrazji a teraz to już tylko dodatkowy region. Ja mam pytanie dotyczące Saracenny, były pomysły żeby zrobić z tego kolejny region i pytanie czy nadal tego chcecie? Zamienić NW na Saracennę?
W dziale Netopi są poddziały każdego dystryktu w kraju, każde lenno jest w danym dystrykcie np. Albion i w tym dziale może toczyć się "życie" czy też narracja lenn znajdujących się tam. Doskonałym tego przykładem jest Al-Aleman, jeśli ktoś będzie chciał dorobić sobie wątek to proszę bardzo.
3. Dziennik Praw należy przenieść na forum i nawet wam to już proponowałem. Trzeba utworzyć jakiś wątek/dział w siedzibie wladz i tam wrzucić wszystkie papierki.
Dodam że chyba tylko my dwoje mamy wgląd do forum więc trzeba dodać Arisa.