21 Maj 2019, 10:20:07
Każda osoba która chce być częścią Zielonego Kościoła musi podjąć krok wyznania wiary. W Shahadzie (teologicznie) najważniejsze jest potwierdzenie tożsamości jedni jaźni ludzkiej z Bogiem z początku wyznania. Potem następuje uznanie roli dwóch ważnych ludzi w duchowości ale kolejną znaczącą dla wiernego kwestią jest wybranie swojego Anioła Opiekuńczego co tak naprawdę stanowi najważniejszą sprawę. Anioł ma w naszym v-życiu kierować nas ku wartościom jakie pragniemy ale ciężko nam póki co osiągnąć, moim aniołem jest hojnie obdarzona Vert, z francuskiego zieleń czyli kolor odpoczynku, regeneracji i odnowy sił. Sam Anioł prowadzi mnie w dobrym arystokratycznym obyciu, spędzaniu noc na graniu i piciu dobrej herbaty.
Póki nie znajdzie się Ajatollah dla ziem Federacji jako Imanka będę pełnić nadzór nad tym kościołem.
Cytat:Imię:^A tak wygląda wniosek formalny o przyjęcie do wspólnoty Zielonego Kościoła
Region/Miasto:
Nie ma boga prócz Allaha, nikt poza Nim z wyjątkiem Jego, a Mahomet jest jego Prorokiem, a Ali jest Przyjacielem Boga, chwała niech będzie Aniołowi (wpisz imię Anioła który będzie się tobą opiekował).
Cytat:Spis Wiernych Zielonego Kościoła wraz z pełnionymi funkcjami w Kościele i regionem:
1. Akrypa Ali Shariati - Imanka Zielonego Kościoła, Ajatollah Świętego Miasta Bengazi Anioł Opiekuńczy Vert.
Póki nie znajdzie się Ajatollah dla ziem Federacji jako Imanka będę pełnić nadzór nad tym kościołem.
(-) Prezydent Republiki Bialeńskiej
Imanka Zielonego Kościoła Akrypa Ali Shariati,
Imanka Zielonego Kościoła Akrypa Ali Shariati,