20 Maj 2019, 21:58:08
Jeśli jakieś stanowisko jest puste, to obowiązkowo potrzebne są wybory na nie. Raczej pytanie powinno brzmieć, czy moim zdaniem opróżnienie fotelu prezydenckiego miało sens. Jeśli Marszałek Parlamentu nie zamierzał do końca mojej kadencji lub mojego powrotu przejąć moich obowiązków, to już lepiej, aby zagłosował za moim odwołaniem, niż spowalniał działanie władzy wykonawczej.
Istotnym faktem było to, że nie powiadomiłem obywateli, czy wracam do FN za miesiąc czy za rok. Lecz jeślibym powiedział o jakiejś krótszej przerwie, to opróżnienie fotelu prezydenckiego nie miałoby już żadnego związku z troską o aktywność państwa, ale dokonane zostałoby tylko ze względów politycznych - bo większość parlamentarna to moi rywale polityczni.
Istotnym faktem było to, że nie powiadomiłem obywateli, czy wracam do FN za miesiąc czy za rok. Lecz jeślibym powiedział o jakiejś krótszej przerwie, to opróżnienie fotelu prezydenckiego nie miałoby już żadnego związku z troską o aktywność państwa, ale dokonane zostałoby tylko ze względów politycznych - bo większość parlamentarna to moi rywale polityczni.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.