12 Maj 2019, 23:17:49
Czyżby mnie oczy mylą? Z Budynku wychodzi Erlich Kelnfold - Mentz który dzisiaj złożył rezygnację z stanowiska Sędzi. Lud domyślający się co się zaraz stanie krzyczy - WIWAT ERLIH - WIWAT FEDERACJA! Jednak nie wszyscy są zadowoleni, nie którzy są rozczarowani głównie doctrińscy Nacjonaliści którzy pamiętają bunt brandyjczyków w czasach rozłam FN z CNP. Jednak stanowili oni mniejszość. Lud z całego kraju: Doctrińczycy, Brandyjczycy, Mniejszość Ardemska oraz Volkiańska wiwatowała.
[/hr]
Na scenę wszedł Erlih-Kelnfold-Mentz
Który rozpoczął swoją przemowę
Dzisiaj doszło do rzeczy która była do przewidzenia. Jestem bardzo zadowolony, że wojsko zna słowo... Ważne słowo "honor" Lojalność jest ważna i dobra, ale jeśli jest się lojalnym wobec czegoś dobrego, nie można tego powiedzieć oligarchom którzy wyniszczyli nasz naród. Przyszedłem tu dla was. Nie by zostać tyranem. Nie by zostać oligarchom. Przyszedłem tu dla ludu, dla potrzeby ludu, dla wartości ludu.
Od dzisiaj, od teraz, z życzenia ludu, będę pełnił funkcję Prezydenta Federacji Nordaty Północnej. Nie jestem diabłem. Nie jestem głodny na władze, a na sprawiedliwość! Ale muszę też powiedzieć jedno. Nie jestem tu by burzyć i niszczyć. Jestem tu by budować i tworzyć...
Karol!? Słyszysz to co ja? Prezydentem zostaje oficjalnie Erlih Mentz.
Niespodziewane, miejmy nadzieję, że nie doprowadzi to do wojny domowej bo sytuacja jest coraz gorsza...
[/hr]
[/hr]
Na scenę wszedł Erlih-Kelnfold-Mentz
Który rozpoczął swoją przemowę
Dzisiaj doszło do rzeczy która była do przewidzenia. Jestem bardzo zadowolony, że wojsko zna słowo... Ważne słowo "honor" Lojalność jest ważna i dobra, ale jeśli jest się lojalnym wobec czegoś dobrego, nie można tego powiedzieć oligarchom którzy wyniszczyli nasz naród. Przyszedłem tu dla was. Nie by zostać tyranem. Nie by zostać oligarchom. Przyszedłem tu dla ludu, dla potrzeby ludu, dla wartości ludu.
Od dzisiaj, od teraz, z życzenia ludu, będę pełnił funkcję Prezydenta Federacji Nordaty Północnej. Nie jestem diabłem. Nie jestem głodny na władze, a na sprawiedliwość! Ale muszę też powiedzieć jedno. Nie jestem tu by burzyć i niszczyć. Jestem tu by budować i tworzyć...
Karol!? Słyszysz to co ja? Prezydentem zostaje oficjalnie Erlih Mentz.
Niespodziewane, miejmy nadzieję, że nie doprowadzi to do wojny domowej bo sytuacja jest coraz gorsza...
[/hr]
![[Obrazek: 87a4poj7a4vqi5gy9ki9.png]](https://cdn.discordapp.com/attachments/527607257572179988/545988723502743552/87a4poj7a4vqi5gy9ki9.png)
Erlich Kelnfold Mentz
Prezydent miasta Visp, Prezydent Doctrino-Brandii, Zarządca Nova TV, Prezes partii "Liberalni Demokraci", Poseł na parlament IV kadencji.