05 Maj 2019, 14:59:48
Wszyscy goście siedzieli na bankiecie, aż nagle za oknami ujrzeli czarny helikopter z namalowaną flagą Egvallandu. Wylądował on przed samymi wrotami zamku, jednak nikt nie zauważył kto z niego wychodzi. Wszyscy goście postanowili wyjść z sali bankietowej i udać się pod wejście.
Po chwili rozległa się zapowiedź:
- Prezydent-elekt Egvallandu - Aris Kostas!
Wrota się otworzyły, a w nich pojawił się Prezydent-elekt Kostas, który wszedł do środka przy akompaniamencie marszu, który był grany przez orkiestrę Folksguarde.
- Proszę wybaczyć za moje spóźnienie. Musiałem jeszcze zrobić sobie kilka badań w szpitalu. - powiedział Kostas - Możemy teraz przejść do ceremonii. @Erik Otton von Hohenburg , zaprowadź państwa do sali, w której odbędzie się zaprzysiężenie.
Po chwili rozległa się zapowiedź:
- Prezydent-elekt Egvallandu - Aris Kostas!
Wrota się otworzyły, a w nich pojawił się Prezydent-elekt Kostas, który wszedł do środka przy akompaniamencie marszu, który był grany przez orkiestrę Folksguarde.
- Proszę wybaczyć za moje spóźnienie. Musiałem jeszcze zrobić sobie kilka badań w szpitalu. - powiedział Kostas - Możemy teraz przejść do ceremonii. @Erik Otton von Hohenburg , zaprowadź państwa do sali, w której odbędzie się zaprzysiężenie.
![[Obrazek: 30vg0uc.png]](http://i66.tinypic.com/30vg0uc.png)