10 Lis 2018, 23:12:10
Zarówno jak mój przedmówca, również nie chciałbym być uważany za pikselożercę. Nie miałem także, i nie mam pomysłu na żadną Ligę Kolonialną. Warto wspomnieć, że nadal posiadamy prawie całą Azymutię do wykorzystania, zaś Koribia ma takie połacie terenu, że naprawdę, niekonieczne są nam jakieś wielkie kolonie. Cieszmy się bowiem tym, co mamy!
Jeśli ma Pan jednak plany na takową organizację i umiejętnie zachęci władze i mieszkańców do inicjatywy, proszę się wówczas zgłaszać, spróbuję rozpatrzyć tą propozycję (a wraz ze mną naturalnie Rząd i Parlament).
Jeśli ma Pan jednak plany na takową organizację i umiejętnie zachęci władze i mieszkańców do inicjatywy, proszę się wówczas zgłaszać, spróbuję rozpatrzyć tą propozycję (a wraz ze mną naturalnie Rząd i Parlament).
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.