01 Maj 2019, 19:46:50
[pap=ufrek]Szanowni profesorzy!
Drodzy studenci!
Na dzień dzisiejszy przewidziany był egzamin semestralny z trzech kierunków - frydlanistyki, historii Muratyki oraz kolejnictwa. Ze względu na moje zaniedbanie jestem zmuszony przełożyć egzamin na dzień 4 maja 2019 roku. Dodatkowo, ze względów na problemy wydziału kolejnictwa ogłaszam, iż w tym wydziale nie zostanie przeprowadzony egzamin semestralny. Egzamin obejmuje wszystkich dotychczasowych studentów na wydziałach frydlanistyki oraz historii Muratyki.
[nofficial]LISTY EGZAMINACYJNE:
WYDZIAŁ: HISTORIA MURATYKI:
1. Grzegorz Szarak,
2. Piotr Pawłowicz.
WYDZIAŁ: FRYDLANISTYKA:
1. Artur Kardacz[/nofficial]
Pana prof. Arisa Kostasa proszę o przesłanie mi drogą prywatną pytań z przedmiotów obejmujących wydział frydlanistyki.
Drodzy studenci!
Na dzień dzisiejszy przewidziany był egzamin semestralny z trzech kierunków - frydlanistyki, historii Muratyki oraz kolejnictwa. Ze względu na moje zaniedbanie jestem zmuszony przełożyć egzamin na dzień 4 maja 2019 roku. Dodatkowo, ze względów na problemy wydziału kolejnictwa ogłaszam, iż w tym wydziale nie zostanie przeprowadzony egzamin semestralny. Egzamin obejmuje wszystkich dotychczasowych studentów na wydziałach frydlanistyki oraz historii Muratyki.
[nofficial]LISTY EGZAMINACYJNE:
WYDZIAŁ: HISTORIA MURATYKI:
1. Grzegorz Szarak,
2. Piotr Pawłowicz.
WYDZIAŁ: FRYDLANISTYKA:
1. Artur Kardacz[/nofficial]
Pana prof. Arisa Kostasa proszę o przesłanie mi drogą prywatną pytań z przedmiotów obejmujących wydział frydlanistyki.
/-/ Rektor Uniwersytetu Federalnego
Kaspar Waksman
[/pap]
Kaspar Waksman
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)