27 Kwi 2019, 23:11:48
do mównicy podszedł Kaspar Waksman, i począł przemawiać:
Rodacy!
Szanowni goście!
Jestem szczerze ucieszony tym, że możemy się znaleźć tutaj dzisiaj wszyscy pod jednym hasłem. Jakim? Prawica Razem! Nie dość, że jest to nazwa naszego ugrupowania, to jeszcze nasze hasło, które wykrzykiwało i nadal wykrzykują miliony muratykan, koribijczyków, volkiańczyków, egvallandczyków, północnych nordatów oraz daleriańczyków. Nie mam zamiaru przemawiać długo, bo to nie po to nasza partia została utworzona. My zamiast gadać wolimy działać. Działać aktywnie, tak, aby naszym obywatelom żyło się dobrze. Dziękuję wszystkim tym którzy nas wspierają. Nie zostanie wam to zapomniane!
Niech żyje prawica!
Niech żyje Federacja Nordacka!
Niech żyje Prawica Razem!
Rodacy!
Szanowni goście!
Jestem szczerze ucieszony tym, że możemy się znaleźć tutaj dzisiaj wszyscy pod jednym hasłem. Jakim? Prawica Razem! Nie dość, że jest to nazwa naszego ugrupowania, to jeszcze nasze hasło, które wykrzykiwało i nadal wykrzykują miliony muratykan, koribijczyków, volkiańczyków, egvallandczyków, północnych nordatów oraz daleriańczyków. Nie mam zamiaru przemawiać długo, bo to nie po to nasza partia została utworzona. My zamiast gadać wolimy działać. Działać aktywnie, tak, aby naszym obywatelom żyło się dobrze. Dziękuję wszystkim tym którzy nas wspierają. Nie zostanie wam to zapomniane!
Niech żyje prawica!
Niech żyje Federacja Nordacka!
Niech żyje Prawica Razem!
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)