20 Lip 2025, 19:06:16
Na początku chciałbym tak jak już wcześniej wspominałem, podziękować za te kilka lat spędzone razem z kadrą Winkulii. Cieszę się, że kontrakt menadżerski który zawarliśmy na zaledwie pół roku przyczynił się do tego, że Winkulia wielokrotnie odnosiła zwycięstwa i może pochwalić się wieloma osiągnięciami. Nie sposób nie docenić również Twojego zaangażowania, Twojego oddania dla kadry winkulijskiej. Nawet jeżeli nie zawsze odnosiliśmy zwycięstwa, to zawsze ta kadra była blisko Winkulii. Twojego zaangażowania w życie sportowe naszego kraju było wybitnie wysokie i cieszę się, że mieliśmy informację o osiągnięciach kadry niemalże na bieżąco. To coś, za co jesteśmy jako społeczność wdzięczni. Za to, że spędziłeś ten czas z Nami. Wierzę, że to nie jest ostatni raz, kiedy prowadzisz kadrę mikroświatową i pozostaje mi tylko zapalić świecę, bo bez niej drugiego takiego trenera nasza kadra nie znajdzie.
Tymczasem, jako nieoficjalny Prezes Winkulijskiego Związku Piłki Nożnej, przejąłem tymczasowo obowiązki trenera kadry Związku Winkulijskiego. W sposób aktywny będę rozglądał się za potencjalnym nowym trenerem kadry i mam nadzieję, że z czasem uda się znaleźć nową osobę na to stanowisko. Natomiast do Edelweiss na v-Mundial (bo chyba ostatecznie v-Mundial w Edelweiss), z dużym prawdopodobieństwem nasza kadra pojedzie ze mną.
Tymczasem, jako nieoficjalny Prezes Winkulijskiego Związku Piłki Nożnej, przejąłem tymczasowo obowiązki trenera kadry Związku Winkulijskiego. W sposób aktywny będę rozglądał się za potencjalnym nowym trenerem kadry i mam nadzieję, że z czasem uda się znaleźć nową osobę na to stanowisko. Natomiast do Edelweiss na v-Mundial (bo chyba ostatecznie v-Mundial w Edelweiss), z dużym prawdopodobieństwem nasza kadra pojedzie ze mną.
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I