10 Gru 2024, 23:53:42
(10 Gru 2024, 23:27:36)Erik Otton von Hohenburg napisał(a):Nie uważam żeby reszta tych jak to ująłeś truposzy miała nas w dupie, jako że większość mikroświata ma dostęp i przegląda co dzieje się na naszym forum jeśli tylko pojawi się cokolwiek ciekawego, wystarczy wpisać wyrażenie "Winkulia" w dowolną szukajke forum randomowego państwa mikroświata. To też jest jakiś z resztą dorobek 7 lat naszej obecności w mikroświecie i chciałbym też żeby w następnych latach zachowano nas w pamięci jako przykład państwa które odniosło jakiś sukces w czasie swego trwania.
Co zaś się tyczy czata, to treści jakie mi generował chociażby do gazet były w zasadzie nie do odróżnienia od tekstów pisanych ręką człowieka (z resztą pewnie i tak prawdziwe redakcję prasowe już korzystają z tego narzędzia) więc co to za różnica? byle tylko wygenerowane zdania miały jakkolwiek sens i były znośne w odbiorze.
Poza tym jak zasugerowałem powyżej uważam, że czata można stosować czasami jako uzupełnienie dla średnioambitnej aktywności mikroancyjnej, w ten sposób pozyskalibyśmy więcej czasu na skupienie całych swoich sił umysłowych na tworzenie ambitniejszej literatury.
Zrobiłem tak, wpiseł w kilka wyszukiwarek - i nic bardzo ciekawego nie ma. Jakieś głębsze odniesienia do tego co się tutaj dzieje znalazłem tylko na Bastionie. Jakieś wiadomości typu - ten umarł, a tego wybrali - w Sarmacji. A reszta - nic praktycznie.
Odnośnie dalszej cześci - ale po co to właściwie wtedy robić? Możemy nieironicznie zastosować pomysł z ustawy i stąd się zabrać żeby czat generował za nas treść. Nie będziemy musieli wtedy nawet tego czytać!