07 Kwi 2019, 23:23:53
*za drzwiami sali konferencyjnej do służącego* Ohoho, cóż to za spotkanie? Beze mnie?! Hans, melduj, dlaczego nie zostałem zaproszony! Że co? Jak to nie jestem mieszkańcem?! Niech mi podadzą akt banicji, zrzeczenie się obywatelstwa nie oznacza, że się mnie pozbyli, teraz będzie dopiero zabawa.
*wchodzi i chrząka* Przepraszam za spóźnienie, mam nadzieję, że moja wizyta n i k o m u nie przeszkadza. Proszę, kontynuujcie...
[/hr]
O, co tu się tak nagle cichutko zrobiło? Przeraziłem Was? Nie widziałem żadnego trupa wstającego z grobu, bardziej anorektyka ze swoimi prawami.
*wchodzi i chrząka* Przepraszam za spóźnienie, mam nadzieję, że moja wizyta n i k o m u nie przeszkadza. Proszę, kontynuujcie...
[/hr]
O, co tu się tak nagle cichutko zrobiło? Przeraziłem Was? Nie widziałem żadnego trupa wstającego z grobu, bardziej anorektyka ze swoimi prawami.
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.