16 Lut 2024, 17:04:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Lut 2024, 17:08:34 przez Artur Kardacz.)
Kwestia lokalizacji, rodzaju i liczebności wojsk oraz nazewnictwa prawie załatwion. Pozostaje nam poczekać na stanowisko Edelweiss w tej sprawie. Co do nazwy, to pogadam z winkulijskimi językoznawcami i na dniach przedstawię propozycję. Zrobienie dokładniej mapy może zlecimy Panu Rononowi? Nie znam w mikroświecie osoby, która zrobiłaby to lepiej. O ile znajdzie na to czas.
Proponuję Azymutie Winkulijską. Stamtąd jest najbliżej do właściwych wysp Bialenii i Wysp Przyjaźni. Pod tym względem, baza w Jugowicach będzie najlepszym wyborem.
EDIT: W momencie pisania tego posta, Ekscelencja Heinz przedstawił stanowisko Edelweiss. Rozumiem, że Kotlina nie dysponujemy siłami zdolnymi, do prowadzenia misji poza granicami kraju. Natomiast myślę, że w Waszym kraju jest dość dużo specjalistów budowlanych. Ci też bardzo się przydadzą z racji budowy baz wojskowych i ich utrzymania. Przynajmniej tak myślę.
Cytat:I proponuję także bazę dowództwa. Tutaj miejsce musimy wybrać i co miesiąc zmienialibyśmy kraj dowodzący na tych misjach.
Proponuję Azymutie Winkulijską. Stamtąd jest najbliżej do właściwych wysp Bialenii i Wysp Przyjaźni. Pod tym względem, baza w Jugowicach będzie najlepszym wyborem.
EDIT: W momencie pisania tego posta, Ekscelencja Heinz przedstawił stanowisko Edelweiss. Rozumiem, że Kotlina nie dysponujemy siłami zdolnymi, do prowadzenia misji poza granicami kraju. Natomiast myślę, że w Waszym kraju jest dość dużo specjalistów budowlanych. Ci też bardzo się przydadzą z racji budowy baz wojskowych i ich utrzymania. Przynajmniej tak myślę.