14 Lut 2024, 23:43:47
Dosyć rzadko się zdarza, żebym materiał o takiej długości odsłuchał, ale się zdarzyło... I w sumie, nie jestem zawiedziony, ale szału nie ma. Po Anastazji można było się spodziewać różnych rzeczy (takich, jak zaprezentowane w "wywiadzie" również.) Chociaż, jako słuchacz, czekałem na coś więcej, nie było nudno, bo było chaotycznie, co akurat sama autorka zauważyła (zresztą, jakimś cudem dałem radę wytrwać godzinę słuchając i nie robiąc niczego specjalnego w tle), ale brakowało takiej nutki pikanterii bądź (może nawet bardziej) humoru. Bo w sumie, dosyć poważny materiał wyszedł, nie wiem, czy w sposób zamierzony, ale osobiście, do fan-clubu takich materiałów nie dołączę
Co do meritum, trudno się wypowiedzieć, generalnie nic odkrywczego, ale też w sumie fajny gest. Anyway, wątpię, żebym był w stanie zaangażować się w takim stopniu, żeby nagrać materiał podobnej długości, o czymś, co z mojej perspektywy miałoby sens. Zostanę przy krótszych formatach
Co do meritum, trudno się wypowiedzieć, generalnie nic odkrywczego, ale też w sumie fajny gest. Anyway, wątpię, żebym był w stanie zaangażować się w takim stopniu, żeby nagrać materiał podobnej długości, o czymś, co z mojej perspektywy miałoby sens. Zostanę przy krótszych formatach
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I