13 Lut 2024, 20:38:53
Propo budowy baz nie mam żadnych przeciwwskazań. Oprócz tego mogę wydać nawet na okres budowy baz rozkaz dla Wielkiego Marszałka, by ten skierował I Grupę Bojową Cesarskiej Marynarki Wojennej, w te rejony w celu zapewnienia bezpieczeństwa naszym siłą, które będą wtedy de facto "odkryte" i nagrożone na ewentualny atak przeciwnika. W przypadku otwarcia ognia przez jakieś okoliczne jednostki przeciwnika jesteśmy w stanie bardzo skutecznie "oddać", aby ten nie czuł się zbyt dobrze.
Co do samego kontyngentu, uważam że powinniśmy zabezpieczyć w głównej mierze wyspy przyjaźni. To miejsce znajduje się bardzo blisko Winkulii, a także tworzy przeszkodę na drodze do ewentualnej inwazji na Nan Di. Dlatego jestem zdania, że Nan Di jest w stanie wyznaczyć w tym rejonie nawet 10 tysięczny garnizon. Oczywiście, nie chciałbym, aby ktoś uważał to za "anektowanie" ziem, które mamy ochraniać na określony okres czasu. Proponuję dlatego wystawienie przez nas 2 tysięczny garnizon. Co sądzicie?
Co do samego kontyngentu, uważam że powinniśmy zabezpieczyć w głównej mierze wyspy przyjaźni. To miejsce znajduje się bardzo blisko Winkulii, a także tworzy przeszkodę na drodze do ewentualnej inwazji na Nan Di. Dlatego jestem zdania, że Nan Di jest w stanie wyznaczyć w tym rejonie nawet 10 tysięczny garnizon. Oczywiście, nie chciałbym, aby ktoś uważał to za "anektowanie" ziem, które mamy ochraniać na określony okres czasu. Proponuję dlatego wystawienie przez nas 2 tysięczny garnizon. Co sądzicie?
Jego Najjaśniejsza Cesarska Mość, Cesarz Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Hospodar Dehreiny Wschodniej