11 Lut 2024, 22:08:56
(11 Lut 2024, 21:44:27)Erik Otton von Hohenburg napisał(a): 1. Jakie funkcje pełnił WE w Księstwie Sarmacji? albo na jakich polach aktywność przejawiał? (wojsko, polityka, sport, kultura gospodarka)? pomogłoby to odszukać mi pana wczesniejszą postać...
2. Nieśmiem podważać kompetencji WE do kierowania naszym resortem spraw zagranicznych, ale nie uważa pan może, że w pierwszej kolejności należałoby po uzyskaniu obywatelstwa postarać się o funkcje np. Burmistrza Kanugardu? - funkcja również bardzo prestiżowa, ale i za razem pozwoliłaby nam ocenić wasze umiejętności przy kierowaniu organami administracji centralnej. Niemniej jednak nie zależy to ode mnie, tylko od premiera Wespucciego.
1. Jedyną funkcją jaką pełniłem, to bycie obywatelem KS. Co do pól aktywności, to polityka, kultura, gospodarka. Ale po co szukać w systemach Księstwa Sarmacji czegoś o mnie, skoro jestem tutaj? Chyba wówczas wnioskowałem o usunięcie konta, skoro kończyłem zabawę, ale nie jestem pewien. Jeżeli są jakieś wątpliwości, to proszę o przedstawienie takowych.
2. Czy prawo winkulijskie zakazuje pełnienia dwóch funkcji jednocześnie? Jeżeli nie, to także poproszę o możliwość zostania Burmistrzem Kanugardu (gdziekolwiek to leży).