17 Sty 2024, 11:59:27
[center]
[/center]
Rajd Szarotki - odliczanie rozpoczęte na dobre. Rośnie rodzina RMAW, zarówno kierowców (wczoraj wystawiłem licencję kierowcy numer 92...) jak i sponsorów, dzięki którym ta zabawa nabiera wiekszego sensu.
W puli mamy do podziału już ponad 15000 edelwajskich klubeków, a to już naprawdę spora sumka. Do tego dochodzą nagrody rzeczowe od Radio Mikronacje w postaci kubków oraz "żywa waluta" od mojej skromnej osoby.
Jak sami widzicie, warto się bawić w rajdy, tym bardziej, że na trasach Rajdu Szarotki na pewno nie zabraknie dodatkowych wrażeń! Z resztą sprawdź sam! Trasa jest właśnie uzupełniana. Poinformujemy oczywiście, jak będzie już dostępny pełny wgląd.
[center]
[/center]
[/center]Rajd Szarotki - odliczanie rozpoczęte na dobre. Rośnie rodzina RMAW, zarówno kierowców (wczoraj wystawiłem licencję kierowcy numer 92...) jak i sponsorów, dzięki którym ta zabawa nabiera wiekszego sensu.
W puli mamy do podziału już ponad 15000 edelwajskich klubeków, a to już naprawdę spora sumka. Do tego dochodzą nagrody rzeczowe od Radio Mikronacje w postaci kubków oraz "żywa waluta" od mojej skromnej osoby.
Jak sami widzicie, warto się bawić w rajdy, tym bardziej, że na trasach Rajdu Szarotki na pewno nie zabraknie dodatkowych wrażeń! Z resztą sprawdź sam! Trasa jest właśnie uzupełniana. Poinformujemy oczywiście, jak będzie już dostępny pełny wgląd.

[center]
[/center]
H. W. Grüner