20 Lis 2023, 00:03:59
No cóż, myślę że dla nas lepiej, aby w Achkiv (czy jak się ich stolica nazywa, excusez-moi) rządziły siły gotowe do współpracy, nie zaś żyjące jakimiś fanaberiami. Niestety jak nieoficjalnie się donosi, w Federacji zwyciężyła ta o to frakcja mongolska, która jest gotowa na największe polityczne barbarzyństwo. A szkoda, bowiem jakieś wspólne kroki podjęliśmy, a mogą zostać one w trymiga zaprzepaszczone.
Z kolei, co do samego pana von Kirianóo podjąłem odpowiednie decyzje personalne. Szanuję go jako naszego obywatela i członka rodziny panującej, jednakże w sytuacji, w której wypowiedział takie, a nie inne słowa, zmuszony jestem usunąć ze składu Rządu Królewskiego. Decyzja zostanie ogłoszona jeszcze dzisiejszego wieczora.
Z kolei, co do samego pana von Kirianóo podjąłem odpowiednie decyzje personalne. Szanuję go jako naszego obywatela i członka rodziny panującej, jednakże w sytuacji, w której wypowiedział takie, a nie inne słowa, zmuszony jestem usunąć ze składu Rządu Królewskiego. Decyzja zostanie ogłoszona jeszcze dzisiejszego wieczora.