29 Paż 2023, 12:06:10
Z mojej strony również gratulacje, cieszę się, że trafiliśmy w Winkulii na tak dobrego selekcjonera
Teraz szykują się całkiem proste mecze, większość nie będzie wyzwaniem, prawie do końca sezonu w sumie. Poza Vokianem, który też wydaje się być silną drużyną, ale mam wrażenie, będzie chciał się z wiadomych względów podstawić - przedruk z x11 na ten temat już był, trener Leszczyński w tym sezonie definitywnie nie chce awansu.
18. listopada, Lumeria. Ja się na to piszę, jak najbardziej, nawet może znajdę już wtedy więcej czasu na v-życie, odkopię się trochę ze studiów i pracy, ostatnio projekt jest na wykończeniu, więc jest nadzieja, że się uda mieć na mikroświat więcej czasu.
Teraz szykują się całkiem proste mecze, większość nie będzie wyzwaniem, prawie do końca sezonu w sumie. Poza Vokianem, który też wydaje się być silną drużyną, ale mam wrażenie, będzie chciał się z wiadomych względów podstawić - przedruk z x11 na ten temat już był, trener Leszczyński w tym sezonie definitywnie nie chce awansu.Cytat:Ogólnie wpadłem na szalony pomysł. Na kolejny mecz wyjazdowy moglibyśmy grupą pójść na forum gospodarza i poprowadzić jakąś narrację kibicowską. No wiecie, śpiewy, spamowanie postami i tak dalej. Myślę, że byłby to jakiś ciekawy smaczek w życiu piłkarskim mikroświata.
18. listopada, Lumeria. Ja się na to piszę, jak najbardziej, nawet może znajdę już wtedy więcej czasu na v-życie, odkopię się trochę ze studiów i pracy, ostatnio projekt jest na wykończeniu, więc jest nadzieja, że się uda mieć na mikroświat więcej czasu.
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I