04 Cze 2023, 11:14:56
Myślę, że to jest dobry powód, żeby pomyśleć nie tylko nad przeniesieniem tych miejsc do różnych miast w różnych regionach, ale również do ustandaryzowania spraw związanych chociażby z konkretnymi adresami. Już takie rzeczy były wprowadzane w Sarmacji i Leocji, a jestem prawie pewny, że w Insulii Anastazja też to forsowała lub będzie forsować.
Więc tak, jestem jak najbardziej za. Miłoby było, gdyby coś się pojawiło zarówno w Zanahorii, a potencjalnie - również w Trinitzu i Norrington, ale to już zależy w głównej mierze od woli włodarzy. Przy czym nie wiem, czy będzie to miało jakiś wpływ na to, że będą to miejsca atrakcyjniejsze dla nowych obywateli. Szczególnie, że tych akurat aż tak wiele nie mamy.
Więc tak, jestem jak najbardziej za. Miłoby było, gdyby coś się pojawiło zarówno w Zanahorii, a potencjalnie - również w Trinitzu i Norrington, ale to już zależy w głównej mierze od woli włodarzy. Przy czym nie wiem, czy będzie to miało jakiś wpływ na to, że będą to miejsca atrakcyjniejsze dla nowych obywateli. Szczególnie, że tych akurat aż tak wiele nie mamy.
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I