• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[oddzielony] Postanowienie Królewskie w sprawie nadania ziem
Republistan też jakoś nie mówi co chwila o SRW. Poza tym nikt nie powiedział, że Amatoria nie przynależy do SRW, a nie krzyczenie "Amatoria jeeeee eserwu!!!!!11111223333" nie oznacza, że - jak zdajesz się sugerować - Amatoria chce zniszczyć SRW. Poza tym nie przypominam sobie aby w traktacie czy konstytucji było coś o "oddaniu się SRW". Blokowanie działań? Gdzie tam. Żadnych sprzeciwów z mojej strony nie było, aż do ostatniej afery o święta narodowe. Poza tym na tym polega demokracja - można mieć różne zdania i nikt nie powinien nikogo represjonować za odmienność poglądów. W Kongresie nic się nie dzieje. Owszem, tu pierwszy raz się zgodzę. Chcę w przyszłości wrzucić tam nowy projekt ustawy, ale nie mam nieograniczonej ilości czasu, więc chwilę to może zająć.
Jeszcze osobiste pytanie: dlaczego jedynie, gdy się na mnie wkurzysz, to staję się dla ciebie z Augusta "panem Augustem", "kolegą Augustem"? Od dawna mnie to zastanawiało.
August van Hagsen de la Sparasan

Wiadomości w tym wątku
RE: [oddzielony] Postanowienie Królewskie w sprawie nadania ziem - przez August vHS - 31 Paż 2022, 14:08:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości