31 Paż 2022, 13:04:53
(30 Paż 2022, 23:33:05)August vHS napisał(a): Najpierw mówisz, że nikt nie trzyma Amatorii w SRW jako integralną część, a potem sugerujesz, że jest to integralna część. Hm.Bo jest integralną częścią SRW do póki w niej jest. A jest. Jednocześnie Kolego Auguście wyście z Amatorią nie wyszli z SRW, a zachowujecie się jakbyście w nim już dawno nie byli! de iure Amatoria jest w SRW a de facto Wasza postawa i zachowanie w najmniejszym stopniu tego nie sugerują. Podpisaliśmy FR-Amatoria traktat, uchwaliliśmy konstytucję, tam po brzegi pisze o oddaniu się SRW, a Wy Kolego Auguście działacie odwrotnie. Zdecydujcie się w końcu, bo jedyne co robicie to blokowanie moich działań na rzecz rozwoju SRW, tak jak to było w przypadku ustawy o nowelizacji prawa. A to bardzo frustruje mnie i to żadnym sekretem nie jest. Sami nic w Kongresie nie robicie, a jak ktoś robi to jesteście zawsze na nie! Ja sam już zniechęciłem się tym wszystkim dlatego jak wszyscy widzą w Kongresie SRW nic się nie dzieje, ciekawe dlaczego...
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak