29 Paż 2022, 20:58:38
Niestety projekt IPAP zostaje zawieszony. Znajduje się nie tak daleko ukończenia, ale jednak są kwestie, które mnie przerosły. Porwałam się z motyką na słońce i oto wynik. Prace będę kontynuowała, ale tracą one priorytet. Najważniejsze teraz to skończyć stronę Voxlandu i napisać tą dla centrali. Następne w kolejce są strony dla Rodziny Królewskiej i Księcia Drawskiego. Być może VSP czyli szablon, z którego korzysta IPAP wyjdzie pod ubogą postaci prostej strony, która będzie jedynie archiwum z ręcznym dodawaniem aktów w postaci linków do PDF lub publikacji na forum. Tak, jak mówiłam to mój pierwszy tak duży projekt i pierwsza styczność z php w takiej skali. Skrypt rejestracji i logowania śmiga (no z lekkim błędem), ale jednak dalsze punkty, mimo że wydawały mi się łatwe i nawet to szło, okazały się problemem. Doszła również kwestia edytora tekstu etc... Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć do prac - zapraszam. Front-end jest napisany, back-end rozkopany czeka na skończenie...
(—) HM Queen-Regentin af Konigreich af Voxland
![[Obrazek: 100505667931996296.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1148/100505667931996296.png)