05 Paż 2022, 01:41:05
Mówisz to tak, jakbyśmy pałali do Ciebie nienawiścią i chcielibyśmy wyrządzić Ci krzywdę... Odbierasz to, że odwołaliśmy Cię ze stołka jako chęć rozpierdolenia Ci życia? Rozumiem, że jesteś niezadowolona z faktu, że bez wcześniejszych rozmów i negocjacji z Tobą, arbitralnie sobie ustaliliśmy za Twoimi plecami, że zmieniamy władzę. Esencją naszego planu było obsadzenie stołka przez kogoś z większą ilością wolnego czasu i zapału oraz zgodną z planami obywateli. Rozmowami nie zmienilibyśmy Twojego grafiku. To nie była żadna złośliwość. Impulsywnie działaliśmy, aby szybko zmienić ówczesny stan rzeczy.
Ja nie raz byłem odwoływany i obalany. Nie miałem za to urazy do osób, które tego dokonały. Rozumiem czemu zrobiono przewrót sierpniowy w Unii Trzech Narodów i czemu mnie odwołano ze stołka w Federacji Nordackiej. Nie mam żadnych pretensji do osób, które stały za tymi akcjami. Tak po prostu bywa, że czasem ktoś nie przypadł do gustu obwyatelom, zawiódł ich albo nie sprostał ich oczekiwaniom.
Nie chcieliśmy i nie chcemy Cię skrzywdzić, nie jesteśmy na Ciebie ani źli, ani obrażeni. Pod wpływem impulsu zadecydowaliśmy, że nie ma czasu na negocjacje i trzeba szybko posadzić na stanowisku głowy państwa kogoś aktywniejszego i przychylniejszego naszym planom na ustrój. Nie chcę, żebyś odbierała zdarzenia w prostej zabawie jaką są mikronacje osobiście.
Ja nie raz byłem odwoływany i obalany. Nie miałem za to urazy do osób, które tego dokonały. Rozumiem czemu zrobiono przewrót sierpniowy w Unii Trzech Narodów i czemu mnie odwołano ze stołka w Federacji Nordackiej. Nie mam żadnych pretensji do osób, które stały za tymi akcjami. Tak po prostu bywa, że czasem ktoś nie przypadł do gustu obwyatelom, zawiódł ich albo nie sprostał ich oczekiwaniom.
Nie chcieliśmy i nie chcemy Cię skrzywdzić, nie jesteśmy na Ciebie ani źli, ani obrażeni. Pod wpływem impulsu zadecydowaliśmy, że nie ma czasu na negocjacje i trzeba szybko posadzić na stanowisku głowy państwa kogoś aktywniejszego i przychylniejszego naszym planom na ustrój. Nie chcę, żebyś odbierała zdarzenia w prostej zabawie jaką są mikronacje osobiście.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.