04 Paż 2022, 23:32:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04 Paż 2022, 23:47:03 przez OlaChojnacka.)
(02 Paż 2022, 15:19:20)Kamiljan de Harlin napisał(a): Podobno Samunda miała zostać odziedziczona przez Sambanę, tj. Voxland. Ale nie wiem, czy te ustalenia dalej są ważne, skoro Ola nie jest Cesarzową.
Forum Samundy też jest w Galerii Historii Mikroświata?
Odpowiedź na pytanie pierwsze: nie.
Mam kopie plików i baz danych obu. (bazy -> zarówno z poziomu phpbb, jak i myphpadmin).
EDIT:
To raczej nie zależało od tego czy ja rządzę tym śmietnikiem czy nie, to troche bardziej skomplikowane.
Ale skoro JKM Ramonda nie zostawiła nikomu upowaznienia itp., to projekt p.t. "Sambana dostaje ziemie Samundy ale nie jest kontynuacją tejże i nie nawiązuje i wogole nie jest Samundą" można uznać za zarzucony. Co teraz z Samundą? Nie wiem. Wydaje mi się, że JKM straciła ochotę na zabawę, a i Malkia Mama Meisande sama ma dużo do roboty (pozytywnie, znaczy inne rzeczy interesujące) w tzw. "krainie wiecznego reala", więc nie sądzę, aby miała wrócić.
Jeśli chodzi o mnie, to ja po prostu udostępniłam miejsce na serwerze. Jako, że Samundyjczycy nie wykazywali zainteresowania, a i Voxland z państwa-mema (tańczący papież) stał się państwem-memem (pepe le frog ale przypominający Żyda), a i obejmująca go władzą Transnordata* przypomina mi bardziej śmietnik z filmiku Jexusa o Waldorfie Blofeldzie, uznałam, że nie ma sensu dalej płacic za serwer, który i tak nie jest nikomu potrzebny.
*obecna konstytucja waszego kraju ma literówkę, w związku z czym uznaje za nieważny akt prawny o niewłaściwej nazwie, ergo moja konstytucja nadal jest ważna, ergo edo nom. Jak chcecie rozpierdalać komuś życie, to chociaż róbcie to dobrze.
(wspomniany filmik: https://www.youtube.com/watch?v=V0IS3ADmUYk )