26 Wrz 2022, 16:25:14
(26 Wrz 2022, 10:43:18)AleksanderNovak napisał(a): Centrala jest w służbie i nteresie prowincji a nie w własnym.na tym polega ta unia zwana Insulią. Widzę że Voxland się dalej nie nauczył.
Chyba mamy kompletnie inny pogląd na tą sprawę.
Idąc tą logiką około 40% (żeby nie przesadzić) projektów i pomysłów będzie trzeba wyrzucić do kosza, bo którejś prowincji się nie będzie podobało, że jej zabierają uprawnienia czy coś.
Osobiście twierdzę, że jeśli ma to tak wyglądać, to lepiej wreszcie przestać udawać i zdechnąć.
A idąc od tego pytania, to może mi kolega odpowie na taką rzecz:
Obywatel X będący głową prowincji Y obraża kogo popadnie. Powiedzmy że ten obywatel X popełnia to przestępstwo po raz nty i zgodnie z prawem ma dostać banicję za recydywę. Czy Centrala waszym zdaniem może dać mu tą banicję czy też nie? Bo patrząc na waszego posta odnoszę wrażenie, że nie. No bo jak nietrudno się domyślić obywatel zbanicjowany nie może być głową prowincji (zacznijmy od tego że z samej definicji nie ma czegoś takiego jak "obywatel z banicją" - jest co najwyżej "były obywatel z banicją"), a więc musi zostać wyrzucony ze stołka. I to nawet jeśli lud prowincji Y akceptuje jego zachowanie. I co wtedy? Waszym zdaniem będzie to już naruszenie tej "służby prowincji"?
(26 Wrz 2022, 13:17:22)August vHS napisał(a): I oficjalnie karcę towarzysza von Ribertropa za takie podejście.
Kim jesteście by móc mnie karcić?
Cytat:Odniosłem wrażenie jakby robił wszystkim "łaskę" że się wypowiada, choć nikt go o to nie błagał.
Widzę zaczynacie wyczytywać w moich wiadomościach jakieś niestworzone historie.