24 Wrz 2022, 12:42:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24 Wrz 2022, 14:27:37 przez Kamiljan de Harlin.)
(24 Wrz 2022, 12:35:37)Joahim von Ribertrop napisał(a): Ślepy, albo głupi.No chuj ktoś przeniesie tego posta do wątku tamtego a ja martwię się o Simaczkę Simaczka trzymaj się w Rosji <3
Weź to po prostu skasuj czy coś XD
Zastanawiam się nad kategoriami ludzi w Rosji, oczywiście nie da się policzyć ile jest ludzi takich a ile takich ale zauważyłem...
1. Ludzi którzy wierzą w Putina i są za nim zawsze, wierzą w niego i tak dalej uważają że spacjalna operacija ukraińska jest słuszna
2. Ludzi którzy krytykują Putina za to że przegrywa wojnę na Ukrainie, ale też byli za tym by ta wojna była...
3. Ludzi którzy mają na wszystko wyjebane i chcą pić piwo i palić papierosy, a wychodzą na ulicę dopiero jak nie ma już za co kupić te fajki i papierosy albo jak syn dostał wiadomość że jest powoływany do wojska i ucieczka... Tacy ludzie mają tak zdegenerowane umysły przez cały ten system... dla nich rządzić ma ten, kto rządzi czyli Putin, bo niby kto by mógł inny rządzić? Nie znają nikogo innego
4. Ludzie normalni którzy wolą się nie wychylać tzn. nie narażać wolności i tak już małej lub swego życia w Rosji poprzez walkę z Putinem, ale w głębi siebie doskonale wiedzą w jakim chujowym systemie żyją i beznadziejnym, i są antyputinowscy i pro-europejscy możnaby powiedzieć
5. Ludzie tacy sami jak w 4. tylko którzy chcą walczyć/walczą z Putinem na różny sposób...
i wkurwia mnie Orban, go ostatnio już kompletnie popierdoliło, przecież mu się kurwa nawet nie opłaca wspieranie Putina, co on na tym chce ugrać? Debil jebany
Gdzie są sankcje na Węgry? Muszą ponieść konsekwencje za to co mówią i robią
+jest bardzo, bardzo prawdopodobne że ostatnie wybory na Węgrzech były po prostu sfałszowane, ponieważ w Rumunii znaleziono na śmietnisku karty do głosowania z glosami oddanymi na opozycję.
Orban to dyktator, powiedziałbym że bardziej radykalna wersja kaczyńskiego i popierdolona bo o ile w Polsce zachowuje się pozory demokracji, to na Węgrzech gołym okiem widać co się dzieje
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak