20 Wrz 2022, 17:43:26
(20 Wrz 2022, 17:28:45)Joahim von Ribertrop napisał(a): Ja wiem, że wy mieliście w zwyczaju odwalać różne głupoty, ale jak dużą głupotę trzeba odstawić żeby stracić kontakt do Discorda?Odpowiedź: żadną. Mi starsze konta banowali na jakiś czas, za każdym razem przepraszając, że "złapałem się w filtr spamu" i to nie moja wina. Po kilku takich akcjach zbanowali mi konto na dobre i musiałem zakładać nowe. I tak 3 razy.
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.