04 Mar 2019, 18:38:17
Eobard Thawne napisał(a):P.S Czy oprócz wyboru marszałka nie powinniśmy wybrać posła na miejsce ustępującego marszałka albo chociaż przesunąć mandaty wzwyż i dodać osobę która nie załapała się do parlamentu ale zdobyła najwięcej głosów.Nie. Nie trzeba zastąpić mojego miejsca w Parlamencie. Gdy rezygnowałem z mandatów Parlament mógłby dalej funkcjonować, bo odebrałem obywatelstwo jednej osobie jednocześnie, zmniejszając wymaganą ilość posłów. Jednak po rezygnacji Pana Jana Lubomirskiego-Dostojewskiego, a następnie Poncjusza Piłata, wybory stały obowiązkowe.
Nie wiedziałem, że tyle posłów zrezygnuje ze swoich funkcji, w związku z tym zamykam ten wątek i otworzę go po wyborach uzupełniających.
![[Obrazek: 101005704499826635.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1118/101005704499826635.png)
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.