05 Wrz 2022, 23:32:05
(05 Wrz 2022, 23:03:28)Adam Aleksander II napisał(a): Tutaj problem polega na tym, że ktoś bez powodu chce zagarnąć siłą piksele państwu, które "prawnie" dalej istnieje.
Czyli że... Trzeba teraz zacząć jechać po Kirianii i Hawilandzie. Po Westlandzie chyba też. No i po Winkulii. Pragnę przypomnieć, że te wszystkie kraje zagarnęły bez powodu ziemie "prawnie" istniejącej Brodrii!
I wiem, że brzmię teraz jak jakiś pojeb, ale serio, taka sytuacja jest dla mnie śmieszna. Ogólnie cała inba śmieszna była. Wiecie, na przykład podpis Kirianii pod tą deklaracją. Całkiem śmieszne. Zapomniał wół jak cielęciem był czy coś takiego.
(05 Wrz 2022, 23:04:09)Kamiljan de Harlin napisał(a): Można uznać, że to dobry koncept, bo nie przyklepujemy na stałe śmierci danego państwa i może bezproblemowo się zaktywizować bez całej tej maniany z walką o swoje terytorium.
Beznadziejny koncept. Gdyby się go trzymać, nie mielibyśmy w ogóle miejsca. Ja rozumiem sentymenty srentymenty ale kurwa - trupy z mapy winny być wypierdalane.