27 Sie 2022, 15:18:40
Południowym nic się nie dzieje, tu się zgodzę. Ale północni są pod kontrolą Magnifikatu. Zacznijmy wgl od tego że Magnifikat nie ma wgl jednostek, a nie że jednostki Ardemii są pod kontrolą Magnifikatu. Co do pozyskywania nowych pikseli-ja nie zamierzam zdobywać jakichkolwiek pikselii na Nordacie. Ja chcę tylko odzyskać całą Ardemie, a inne terytoria mnie nie obchodzą, ponieważ no nie należały do Ardemii, więc no mnie tylko wyspa interesuję i nic poza nią. I to nie jest wyczarowane 150 tys. ludzi w 1 dzień, ponieważ ci ludzie przypominam działali w Republice Ardemii z 2017-2018 roku.
Mnie też wiele postaw śmieszy, jakby chociaż to że jako jedyny rywal nie umiesz do mnie napisać w sprawie statków, a poprzedni moi rywale dość szybko ze mną zagrali, a teraz biedny @Alfred Fabian musi czekać na nas.
Mnie też wiele postaw śmieszy, jakby chociaż to że jako jedyny rywal nie umiesz do mnie napisać w sprawie statków, a poprzedni moi rywale dość szybko ze mną zagrali, a teraz biedny @Alfred Fabian musi czekać na nas.