27 Sie 2022, 12:02:35
Witam. Zostałem dziś zmuszony do podjęcia radykalnych kroków. Jako przywódca Ardemskiego Ludu Uciśnionego, będę walczył do końca, by ziemie nie były w posiadaniu wroga! Chciałem to zrobić dyplomatycznie, ale jak widać Tarcyzjeb jest tępą kurwą imperialistyczną, tak i ja też dłuższy nie zostanę. Nie planowałem reaktywacji państwa Ardemii, chciałem by cała została w formie OBPP pod kontrolą bezpieczeństwa danego państwa, którego ze wzgląd na szacunek tego państwa, nie będę wymieniał który to jest. Dążenia już są przygotowane, dlatego pozostało mi ostatni krok przed czerwonym alarmem.
WYPOWIADAM ULTIMATUM PÓŁŻYWEJ REPUBLICE LUDOWEJ MAGNIFIKATU I ŻĄDAM W CIĄGU 24 GODZIN ZWROTU PÓŁNOCNYCH ZIEM WYSPY ARDEMII. JEŚLI DO TEGO CZASU NIE ZRZEKNIECIE SIĘ ZIEM, WYPOWIADAM WOJNĘ NA SKALI CAŁEJ WYSPY I BĘDZIEMY WALCZYĆ DO OSTATNIEGO ŻOŁNIERZA! TAK NAM POMÓŻ WIELKA I SZLACHETNA ARDEMIO!
WYPOWIADAM ULTIMATUM PÓŁŻYWEJ REPUBLICE LUDOWEJ MAGNIFIKATU I ŻĄDAM W CIĄGU 24 GODZIN ZWROTU PÓŁNOCNYCH ZIEM WYSPY ARDEMII. JEŚLI DO TEGO CZASU NIE ZRZEKNIECIE SIĘ ZIEM, WYPOWIADAM WOJNĘ NA SKALI CAŁEJ WYSPY I BĘDZIEMY WALCZYĆ DO OSTATNIEGO ŻOŁNIERZA! TAK NAM POMÓŻ WIELKA I SZLACHETNA ARDEMIO!