28 Lut 2019, 17:01:16
Trumwirat (powinno być Triumwirat, ale nie ważne) to wg. mnie bardziej państwo "zabawkowe" niźli poważne. Takie wnioski wyciąga z ich forum. Robienie dramy ze zwykłej emotki, tworzenie klonów, jednolinijkowe wypowiedzi... Typowa yoyonacja. No ale, żeby nie było, życzę im powodzenia.
Co do samej "Rady Centrazji" to nie myślę, aby ten pomysł wypalił. Skoro człowiek z TC robi dramę ze zwykłej emotki, to współpraca na linii obu państw raczej się nie ułoży. Apropo, czy my nie powinniśmy stworzyć czegoś w stylu "Rady Nordaty"? Pomysł ciekawy, mogłoby to bardziej zintegrować kraje posiadające swoje ziemie na naszym kontynencie, a także zapobiegałoby ciągłemu powstawaniu nowych krajów na Kontynencie Północnym, których, ostatnio, wyrosło jak grzybów po deszczu...
[/hr]
Co do samej "Rady Centrazji" to nie myślę, aby ten pomysł wypalił. Skoro człowiek z TC robi dramę ze zwykłej emotki, to współpraca na linii obu państw raczej się nie ułoży. Apropo, czy my nie powinniśmy stworzyć czegoś w stylu "Rady Nordaty"? Pomysł ciekawy, mogłoby to bardziej zintegrować kraje posiadające swoje ziemie na naszym kontynencie, a także zapobiegałoby ciągłemu powstawaniu nowych krajów na Kontynencie Północnym, których, ostatnio, wyrosło jak grzybów po deszczu...
[/hr]
Cytat:a nawet podjęliśmy decyzji o przeniesieniu naszego kraju.Przeniesieniu? A gdzie, jeśli można spytać?
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)