• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Insubis Rafineria - Program Paliwo+ dla Ob. Insulii
PROSZĘ UTWORZYĆ W DZIALE PRZEDSIĘBIORSTW DZIAŁ DLA INSUBIS RAFINERIA I PRZENIEŚĆ TEN WĄTEK [pozniej to sie usunie]

Insubis Rafineria
Insulijska ropa z Insulijskich złóż.

SKŁADKI DLA OBYWATELI INSULII [PROGRAM PALIWO+]
Co trzeba zrobić by dostać darmową ropę? Wystarczy złożyć wniosek podając nazwę przedsiębiorstwa które prowadzi działalność na terytorium Insulii a jego właściciel (składający wniosek) ma Obywatelstwo Insulii minimum miesiąc. Tygodniowo każdemu Obywatelowi Insulii przysługuje 300J paliwa. Dostawa jest darmowa ponieważ Insubis Rafineria współpracuje z Westlandzkimi Kolejami Państwowymi.

Wzór wniosku o składkę na paliwo:
Cytat:
Ja, niżej podpisany, niniejszym oświadczam, że jestem Obywatelem Cesarstwa Insulii minimum miesiąc i wnioskuję o składkę na paliwo dla przedsiębiorstwa [nazwa przedsiębiorstwa w posiadaniu wnioskującego]. Niniejszym oświadczam, iż w ostatnich siedmiu dniach moja osoba ani przedsiębiorstwo nie pobrało żadnej składki od Insubis Rafineria w programie PALIWO+.

[podpis właściciela przedsiębiorstwa które odbierze składkę]

Wnioski które nie spełniają wymagań będą odrzucane. Po przyjęciu wniosku Insubis Rafineria postara się jak najszybciej wysłać wnioskującemu składkę.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

Wiadomości w tym wątku
Insubis Rafineria - Program Paliwo+ dla Ob. Insulii - przez AleksanderNovak - 10 Sie 2022, 16:40:03
RE: Insubis Rafineria - przez Joahim von Ribertrop - 10 Sie 2022, 16:51:57
RE: Insubis Rafineria - przez AleksanderNovak - 10 Sie 2022, 16:54:07
RE: Insubis Rafineria - przez Joahim von Ribertrop - 10 Sie 2022, 16:56:59
RE: Insubis Rafineria - przez AleksanderNovak - 10 Sie 2022, 16:57:53
RE: Insubis Rafineria - przez Joahim von Ribertrop - 10 Sie 2022, 17:05:11
RE: Insubis Rafineria - przez AleksanderNovak - 10 Sie 2022, 17:10:07
RE: Insubis Rafineria - przez Joahim von Ribertrop - 10 Sie 2022, 17:11:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości