24 Lip 2022, 02:37:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24 Lip 2022, 02:40:04 przez Joahim von Ribertrop.)
Po moim realowym wyjeździe w Tatery (czyli po 6 sierpnia) chciałbym wrócić do roboty z Aleksandrowem (do tego czasu chyba się już wszystko powinno ogarnąć, raczej będzie już Konsta Insulii i w ogóle). To będzie 1711 Anno Norton. Ostatni post narracyjny dotyczy 1706 AN, ostatni akt prawny - 1705 AN. W związku z tym myślę, żeby zrobić narrację że lud Aleksandrowa oburzony brakiem działania władcy przez 6 lat wymusza na nim demokratyzację Aleksandrowa poprzez wprowadzenie Parlamentu (jedno- lub dwuizbowego) i Rządu, ewentualnie przy okazji wymusza jego abdykację i/lub przyjęcie tytułu króla (przez niego lub Julię). Co o tym sądzicie?
Przy okazji, Julia ma już 21 lat. Czy to już pora na wymyślanie jej narzeczonego czy jeszcze nie?
P.S. - przy okazji właśnie obczaiłem że na Microwizji 2022 zajęliśmy 36 miejsce mając... 36 punktów XD
Przy okazji, Julia ma już 21 lat. Czy to już pora na wymyślanie jej narzeczonego czy jeszcze nie?
P.S. - przy okazji właśnie obczaiłem że na Microwizji 2022 zajęliśmy 36 miejsce mając... 36 punktów XD