25 Lut 2019, 17:22:50
Ja osobiście uważam, wraz z Krasnodarskim Biurem Legislacyjnym że zabieranie majątku przez Skarb Państwa nieaktywnych obywateli powinno mieć ważne uzasadnienie. Nie może być sytuacji, gdy ktoś jest nieaktywny, ciężko pracował na swój status i bogactwo (kapitalizm mode on) wraca i ma wszystko sprywatyzowane. Ja rozumiem że tak dzieje się w socjalistycznym Volkianie, gdzie wszystko jest własnością państwa. Intewencjonizm państwa w sprawy gospodarki i finansów pojedynczych obywateli w mojej ocenie powinien być ograniczony do minimum.
Na dniach przedstawię papier toaletowy ustawę wykonaną w najwyższej jakości dot. spraw gospodarczych. Jednak dziwi mnie też to, że osoba która nie zajmuje i nigdy nie zajmowała funkcji posła, ani nie jest ministrem od tych spraw zajmuje się już kolejnym projektem ustawy. To pokazuje mentalność naszych ELYT.
Na dniach przedstawię papier toaletowy ustawę wykonaną w najwyższej jakości dot. spraw gospodarczych. Jednak dziwi mnie też to, że osoba która nie zajmuje i nigdy nie zajmowała funkcji posła, ani nie jest ministrem od tych spraw zajmuje się już kolejnym projektem ustawy. To pokazuje mentalność naszych ELYT.