25 Lut 2019, 16:43:22
Aris Kostas napisał(a):@Poncjusz Piłat Ja nie jestem żadnym "waksmanistą", tylko po prostu rzygać mi się chce tego rodzaju kampanią jaką Pan prowadzi. Pan robi to samo co przez pewien okres w Polsce robiło PiS, czyli jak pojawiał się jakiś problem, to krzyczeli oni: "Wina Tuska!". I tak Tusk był odpowiedzialny za zło wszelakiego świata, co jest oczywiście nonsensem.
Może za chwilę Pan zacznie głosić teorie, że dziadek Pana Waksmana podpisywał rozkazy Hitlera, za samego Hitlera, kiedy ten spał. Niech się Pan ogarnie, na prawdę... Lepiej aby Pan posłuchał człowieka, z którym Pan się identyfikuje, czyli Pana Harlina, który jest przeciwny wszelkim sporom i nagonkom.
Bardzo mi przykro, ale wszystkie dowody świadczą przeciwko niemu - nie wspominając już tego, że zamiast wyjaśnić tę sprawę, próbuje zrzucić winę na innych użytkowników (proszę sobie przeczytać wczorajsze posty na discordzie, w których Waksman twierdzi, że to Eobar stoi za tą aferą) bądź na "błąd systemu" - bliżej niezidentyfikowany niczym UFO.
Faktem jest, że ktoś użył loginów nieaktywnych użytkowników, a dostęp do nich miał jedynie Waksman i CKW. Tak czy nie?
No i na koniec proszę pisać na temat, a nie posługiwać się marnymi chwytami erystycznymi porównującymi moje działania do polskiej polityki niskich lotów bądź Hitlera.