16 Lip 2022, 16:24:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Lip 2022, 16:24:39 przez AleksanderNovak.)
Jeśli system gospodarczy się rozwinie, Unia Nordacka może być bardzo atrakcyjna dla, jak myślę, myślę Winkulii i Insulii. Sam miałem ten sam pomysł na system gospodarczy tzn. różne surowce z której można produkować towary oraz klasy w tym przypadku są budynki. Jeśli Alfred pomagał w systemie to może podebrał trochę mój pomysł, bo nie tak dawno sam mi pomagał przy moim niedokończonym
nie mam oczywiście tego za złe.
Tak czy inaczej wszystko się zobaczy. Ktoś wie jak w ogóle teraz wygląda sprawa z Unią Nordacką? Ona już powstała? Jakie by były kryteria dołączenia? Doskonale wiem, że Waksman wspiera różne nowe mikronacje (mowa o Kiranii i Hawilandzie). Z mojej perspektywy to wygląda tak, że okej, te państwa mogłyby być naszymi partnerami ale...
-muszą się wpasować w Naszą kulturę, historię przesinternwtową... Albo nawiązywać do wcześniejszych narodów/ludów, albo wpisać się w historię w jakiś sposób (np. Kirania zajmuje terytoria Abachazji (północ z wybrzeżem) i dużą część dawnej Uhrainy (południe). Kiranczycy więc mogliby być ludem zamieszkującym środkową część Kiranii, i w jakiś sposób podporządkować inne narody Abachazów i Uhraińców, oczywiście nie zapominając o nich np. zachowując Uhraińskie miasta. Hawiland mógłby nawiązywać do Noklezji, i tych dziwnych historycznych państw typu Polska który później był jakimś czymś na W? Już nie pamiętam, ale było coś takiego. Może te ludy się połączyły jak plemiona i stworzyły naród Hawilandczyków. Kirania i Hawiland mogłyby też wybrać jaką postać ma ich kultura, już są w większości przyjęte grupy języków w Nordacie i ten temat byl podejmowany i uzgodniony dosyć. Trzeba pomóc dojrzeć tym nowym mikronacjom bo jak widać po ostatniej "operacji Rox" obywatelami tych kraji szarpie syndrom młodego mikronauty. Z chęcią bym był z tymi krajami w jednej organizacji międzynarodowej, gdyby przyjęli ogólne standardy Nordackie szanowane przez wszystkich.
Jeśli są jakieś literówki to przepraszam pisze z telefonu
nie mam oczywiście tego za złe.Tak czy inaczej wszystko się zobaczy. Ktoś wie jak w ogóle teraz wygląda sprawa z Unią Nordacką? Ona już powstała? Jakie by były kryteria dołączenia? Doskonale wiem, że Waksman wspiera różne nowe mikronacje (mowa o Kiranii i Hawilandzie). Z mojej perspektywy to wygląda tak, że okej, te państwa mogłyby być naszymi partnerami ale...
-muszą się wpasować w Naszą kulturę, historię przesinternwtową... Albo nawiązywać do wcześniejszych narodów/ludów, albo wpisać się w historię w jakiś sposób (np. Kirania zajmuje terytoria Abachazji (północ z wybrzeżem) i dużą część dawnej Uhrainy (południe). Kiranczycy więc mogliby być ludem zamieszkującym środkową część Kiranii, i w jakiś sposób podporządkować inne narody Abachazów i Uhraińców, oczywiście nie zapominając o nich np. zachowując Uhraińskie miasta. Hawiland mógłby nawiązywać do Noklezji, i tych dziwnych historycznych państw typu Polska który później był jakimś czymś na W? Już nie pamiętam, ale było coś takiego. Może te ludy się połączyły jak plemiona i stworzyły naród Hawilandczyków. Kirania i Hawiland mogłyby też wybrać jaką postać ma ich kultura, już są w większości przyjęte grupy języków w Nordacie i ten temat byl podejmowany i uzgodniony dosyć. Trzeba pomóc dojrzeć tym nowym mikronacjom bo jak widać po ostatniej "operacji Rox" obywatelami tych kraji szarpie syndrom młodego mikronauty. Z chęcią bym był z tymi krajami w jednej organizacji międzynarodowej, gdyby przyjęli ogólne standardy Nordackie szanowane przez wszystkich.
Jeśli są jakieś literówki to przepraszam pisze z telefonu
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak