25 Lut 2019, 15:52:33
Jeżeli to ten zrzut ekranu, który udostępnił mi Pan Wespucci, to wychodzi na to, że Pan Eobard również ingerował w wynik wyborów, bo jego IP widniało również przy innym użytkowniku.
W poprzednich wyborach IP Pana Eobarda zduplikowało się aż 2 razy - również ingerował w wynik wyborów?
Wie Pan co się wtedy okazało? Po głębszej analizie okazało się, że było to spowodowane błędem systemu, a nie żadną ludzką ingerencją. Mogę się założyć, że ta sytuacja również jest takim błędem, gdyż mam bardzo mocne alibi, którego podważyć się nie da.
Pańskie oskarżenia są bezpodstawne. Pomawia mnie Pan o coś, czego nie zrobiłem. Widzę, że bez pozwu się nie obejdzie.
W poprzednich wyborach IP Pana Eobarda zduplikowało się aż 2 razy - również ingerował w wynik wyborów?
Wie Pan co się wtedy okazało? Po głębszej analizie okazało się, że było to spowodowane błędem systemu, a nie żadną ludzką ingerencją. Mogę się założyć, że ta sytuacja również jest takim błędem, gdyż mam bardzo mocne alibi, którego podważyć się nie da.
Pańskie oskarżenia są bezpodstawne. Pomawia mnie Pan o coś, czego nie zrobiłem. Widzę, że bez pozwu się nie obejdzie.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)