• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Nie będzie niczego!" - Program Wyborczy Joahima von Ribertropa
Drodzy obywatele ZPViW!

Oto mój program wyborczy:

NIE BĘDZIE NICZEGO!

[Obrazek: sad-youtube.png]
TEN PROGRAM WYBORCZY ZOSTAŁ ZABLOKOWANY NA PODSTAWIE ZGŁOSZENIA OD VOXLANDCZYKÓW I WESTLANDCZYKÓW, KTÓRZY NIE WIERZĄ ŻE MOŻNA NAPISAĆ TAK CHUJOWY PROGRAM WYBORCZY. 
Przepraszamy za to.

Ach tak? Nie mogę zrobić takiego programu wyborczego? Bruh, to się poświęcę i napiszę porządnie.

Polityka Wewnętrzna
W polityce wewnętrznej zamierzam w końcu uchwalić to, co uchwalić trzeba. Kodeks karny, Ustawa o administracji i inne tego typu bzdety. Postaram się także utrzymać dziedzictwo towarzysza Novaka i utrzymać stabilność wewnętrzną.

Polityka Zagraniczna
Nie będę ukrywać że głównym kierunkiem mojej polityki zagranicznej będzie Nordata. Będę starał się rozwijać naszą współpracę z państwami Kontynentu Północnego w ramach Wspólnoty Nordackiej. W kwestii poza Nordatą - zobaczymy co się da zrobić.

Gospodarka
Kolejna kwestia do załatwienia. Chciałbym zrealizować reformę banku, przestawiając się na banki na forum. Postaram się także wprowadzić socjalizm mikronwcyjny w gospodarce.

To tyle jeżeli chodzi o mój program. Jeśli macie jakieś pytania - serdecznie zapraszam do ich zadawania!

Wiadomości w tym wątku
"Nie będzie niczego!" - Program Wyborczy Joahima von Ribertropa - przez Joahim von Ribertrop - 30 Lip 2021, 15:38:22

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości