04 Lut 2019, 17:07:20
A czemu nie mielibyśmy wysyłać zaproszenia do Dreamlandu? Wiem, że niektóre jednostki tam odwalają niezłą tzw. "manianę", ale nie będziemy rezygnować z zaproszenia ze względu na takie osoby. Może ktoś z zaproszenia skorzysta. Nie mamy zamiaru komuś kazać się tu zjawić. Wszystko zależy od ludzkiej woli. Nie bądźmy jak niektórzy w Dreamlandzie. Nie gardźmy wszystkimi dookoła. Bądźmy otwarci na wszystkich.
Co do zaproszenia zagranicznych wojsk na parady - dziękuję za podrzucenie pomysłu! VAL, AD oraz AK zostaną zaproszone na uroczystości. Zaproszenia wkrótce wyślemy
Czy Pan @"JLD" zajmie się paradą główną w Zwierzogrodzie? Ja sam sobie z tym nie poradzę, a wiem, że Pan Jan dobrze zna się na wojsku.
Co do zaproszenia zagranicznych wojsk na parady - dziękuję za podrzucenie pomysłu! VAL, AD oraz AK zostaną zaproszone na uroczystości. Zaproszenia wkrótce wyślemy
Czy Pan @"JLD" zajmie się paradą główną w Zwierzogrodzie? Ja sam sobie z tym nie poradzę, a wiem, że Pan Jan dobrze zna się na wojsku.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)