• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konferencja Prezydenta ws. Podpisania pokoju i rozmów z Królestwem Voxlandu

Witam zebranych na konferencji,

Wczoraj podpisaliśmy pokój z Królestwem Voxlandu. Nie spodziewałem się takiego obrotu sytuacji, lecz mimo to podpisałem ten pokój. Też nie rozumiem tego, że jeszcze tydzień temu Królestwo Voxlandu groziło że przeprowadzi inwazję, a teraz proponuje zjednoczenie naszych państw. Widzę jednak że SRW może na zjednoczeniu skorzystać. W dzisiejszych czasach nie możemy pozwolić na rozłączenia. Jedyną drogą do przetrwania jest zjednoczenie. W naszym przypadku akurat tak właśnie jest, więc podjąłem decyzję o rozmowach ws. zjednoczenia. Została stworzona również komisja do spraw nowego państwa. Zupełnie nie wiem jak będzie się to rozwijać, na razie omawiamy jedynie ustrój, przyjmowanie państw, religia państwowa takie rzeczy.  Nie wycofaliśmy się jednak z sprzętu z RB bo uważam że jest on SRW potrzebny by budować silne Siły Zbrojne. Również być może dla nowego państwa. Czy mają państwo jakieś pytania?
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

Wiadomości w tym wątku
Konferencja Prezydenta ws. Podpisania pokoju i rozmów z Królestwem Voxlandu - przez Aleksander Novak - 29 Maj 2020, 12:00:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości