05 Maj 2022, 22:41:13
A skąd wniosek, że koalicja miała robić pod górkę prezydentowi? Od kiedy opozycja nie może się zrzeszyć żeby być bardziej skuteczna? Naciski były, oczywiście, ale ze wszystkich stron. I tak, narodem są aktualnie w Muratyce 4 osoby, które mają obywatelstwo i są aktywne. To już nie jest moja wina. Uchwałę dotyczącą odwołania Szaraka wniosła osoba totalnie z nami nie związana. Bunt zrodził się tylko w Azymutii, nikt z nas, przynajmniej ani ja, ani Albert nie wpadliśmy na pomysł jego utworzenia. Romanow zrobił to sam. Zwalanie całej winy na mnie, bo "Waksman=Muratyka" jest dla mnie totalnie bez sensu.
Chociaż co ja się będę produkował. Jak zwykle najwięcej do powiedzenia ma osoba z Muratyką nie związana. Nie dziwi mnie to. Rzucajcie w nas gównem, to potraficie najlepiej, już przywykłem
Chociaż co ja się będę produkował. Jak zwykle najwięcej do powiedzenia ma osoba z Muratyką nie związana. Nie dziwi mnie to. Rzucajcie w nas gównem, to potraficie najlepiej, już przywykłem
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)