05 Maj 2022, 22:21:02
(05 Maj 2022, 21:46:20)Waksman napisał(a):(05 Maj 2022, 21:29:04)Artur Kardacz napisał(a): Nie od dziś wiadomo że Muratyka = Waksman. Każda osoba z innym zdaniem niż Waksman kończy w podobny sposób, grasz jak Ci zagra albo wylatujesz.XD
Raczej nie tak to działa. Cały naród chciał, aby Prezydent wyraził zgodę na rzecz, o którą zabiegaliśmy. Protestów nie robiłem tylko ja, ja w ogóle nie byłem na początku za tym, żeby Grzegorza odwoływać. Stałem po stronie tych, którzy chcieli zatrzymać go na stołku, i w sumie cały czas tak uważam. To, że zrezygnował jest jego świadomą decyzją. Ja na jego miejscu zrobiłbym to samo.
Cały naród również chciał aby nie uznawać Czesnoradu. Prezydent był na każdym kroku bombardowany obelgami, w żaden sposób nie okazano wsparcia i zrozumienia. Protestami nazywacie bunt, samowolne wprowadzenie junty wojskowej i destabilizację kraju? Zrobiliście wszystko żeby Szarak zrezygnował z tego stanowiska bo nie działał po Twojej myśli. Wystarczy poczytać kto był największym orędownikiem przyłączenia Czesnoradu do Muratyki. Nie chciałeś odejścia Szaraka? A wywieranie presji, zaproponowanoe uchwały dot. odwołania prezydent oraz utworzenie kolacji, która ewidentnie miała robić pod górkę prezydentowi, czemu miało służyć?