(27 Kwi 2022, 20:17:47)Albert Fryderyk de Espada napisał(a): Śmiem zaprzeczać będąc świadomym tego co robiłem, polecam zwrócić się do samych mieszkańców Czesnoradu jeżeli szanowny mi nie wieży. Dodatkowo polecam zaglądnąć do wątków na naszym forum, na forum Czesnoradu. Tam znajduje się wszystko to o czym mówię.Emm... emm... chodziło o te, że wcześniej Ekscelencja pisała coś innego. Ale już w to nie wchodźmy.
Więc raczej się nie gubię powtarzając że jestem teraz zwolennikiem uznania ich państwa gdyż zmieniłem o nich zdanie dzięki konwersacjom z mieszkańcami Czesnoradu.
Cóż, to nie ja przychodzę na forum Insulii pisać posty abyśmy poszli "Won" że trzeba z nas "Wyplenić" jak ma to zwyczaju pan Novak no ale chyba możemy się zgodzić że coś takiego jak chodzenie po innych forach i obrażanie mieszkańców nie należy do normalnych rzeczy. A co do baneru to niestety nie nazywam się Muratyka i nie jestem nawet moderatorem na forum więc nie mam mocy dodawania i usuwania takich tekstów. Nie odpowiadam za to i nawet jeżeli się z tym nie zgadzam, to jedynie prezydent może zawnioskować o jego usunięcie gdyż mój głos jest co najmniej nie wystarczający.
Co do Muratyki - nie winię oczywiście Ekscelencji o zamieszczenie tego baneru. Ale trzeba przyznać, że jest to coś zdecydowanie żenującego i dennego.
Burek von Hohenburg baron von Trinitz
minister spraw wewnętrznych
Ländgrav (Läjdegraf) av Trinitz
Ländgrav (Läjdegraf) av Trinitz