27 Kwi 2022, 20:17:47
(27 Kwi 2022, 19:58:02)Burek napisał(a):(27 Kwi 2022, 01:41:08)Albert Fryderyk de Espada napisał(a): Sprawa ma się jednak z goła inaczej, Muratyka ponad miesiąc temu rozpoczęła rozmowy o uznaniu Czesnoradu i jedynie Prezydent Szarak miał wątpliwości gdyż obawiał się jak uznanie komunistycznego kraju wpłynie na opinię o Muratyce, ale po wizycie w Czesnoradzie chyba zmienił swoje nastawienie i byliśmy na bardzo dobrej drodze do uznania Czesnoradu.Trochę się gubicie w zeznaniach, Ekscelencjo.
I w tym momencie pojawia się rząd tymczasowy Kucelgradu i jego jeden obywatel który dogadał się z szanownym panem Dostojewskim i rości sobie prawa do wyspy gdzie Czesnorad jest ulokowany.
Sam Kucelgrad upadł ponad dwa lata temu z powodu braku aktywności i zaangażowani jego obywateli i nikt nie brał tego na poważnie i rozmowy kontynuowano do momentu gdy Insulia uznała istnienie rządu tymczasowego co zatrzymało rozmowy.
Osobiście uważam że Insuli nie zależy ani na Kucelgradzie ani na jego obywatelach, ale możliwość pokrzyżowania planów Muratyki okazała się silniejsza.
A to właśnie Czesnorad przyszedł prosić Muratykę o uznanie międzynarodowe by mogli zaistnieć w społeczności mikronacji, teraz będą musieli się chyba z tym pożegnać przez krzyki jednego człowieczka i konsekwencje jego decyzji. To również ich władze wysunęły propozycje przyłączenia ich do naszego systemu informatycznego. Nie chodzi to u połączenie a jedynie o współdzielenie jednego forum dla dwóch osobnych państw.
Śmiem zaprzeczać będąc świadomym tego co robiłem, polecam zwrócić się do samych mieszkańców Czesnoradu jeżeli szanowny mi nie wieży. Dodatkowo polecam zaglądnąć do wątków na naszym forum, na forum Czesnoradu. Tam znajduje się wszystko to o czym mówię.
Więc raczej się nie gubię powtarzając że jestem teraz zwolennikiem uznania ich państwa gdyż zmieniłem o nich zdanie dzięki konwersacjom z mieszkańcami Czesnoradu.
Cytat:Ale skądże, nie chciałem być nadto uszczypliwy i naprawdę podziwiam drogę jaką pan przeszedł od, samozwańczego króla do wzorowego obywatela. Po prostu ciężko zaczyna się rozmowę gdy na start ktoś rzuca ci oszczerstwa i wyzwiska prosto w twarz. Bardzo z tego powodu przepraszam jeżeli to szanownego uraziło.O jakich oszczerstwach mówi Wasza Ekscelencja? Czy na forum Muratyki nie jest umieszczony baner o treści "NOVAK SPIERDALAJ!" pardon "SPIERD***AJ!"?
Cóż, to nie ja przychodzę na forum Insulii pisać posty abyśmy poszli "Won" że trzeba z nas "Wyplenić" jak ma to zwyczaju pan Novak no ale chyba możemy się zgodzić że coś takiego jak chodzenie po innych forach i obrażanie mieszkańców nie należy do normalnych rzeczy. A co do baneru to niestety nie nazywam się Muratyka i nie jestem nawet moderatorem na forum więc nie mam mocy dodawania i usuwania takich tekstów. Nie odpowiadam za to i nawet jeżeli się z tym nie zgadzam, to jedynie prezydent może zawnioskować o jego usunięcie gdyż mój głos jest co najmniej nie wystarczający.