05 Lis 2018, 20:49:13
Dziękuję bardzo za plakat Panie @Séverin Apollinaire d'Éteste
Program - punkt 1 - stabilizacja wewnętrzna
To najważniejszy punkt mojego programu. Co rozumiem przez stabilizację wewnętrzną? Wybory Parlamentarne rzecz jasna! Możecie sobie pomyśleć, iż jest to oczywiste. Jednakże ja mam zamiar przeprowadzić je w trybie wręcz natychmiastowym. Bo czym jest kraj bez unormowanej władzy ustawodawczej? Prawie że niczym. Oprócz tego, chciałbym dość szybko ogarnąć sądy federalne w naszym kraju, gdyż, bądź co bądź, to również jest coś, co każdy kraj powinien posiadać unormowane w trybie jak najszybszym.
Program - punkt 1 - stabilizacja wewnętrzna
To najważniejszy punkt mojego programu. Co rozumiem przez stabilizację wewnętrzną? Wybory Parlamentarne rzecz jasna! Możecie sobie pomyśleć, iż jest to oczywiste. Jednakże ja mam zamiar przeprowadzić je w trybie wręcz natychmiastowym. Bo czym jest kraj bez unormowanej władzy ustawodawczej? Prawie że niczym. Oprócz tego, chciałbym dość szybko ogarnąć sądy federalne w naszym kraju, gdyż, bądź co bądź, to również jest coś, co każdy kraj powinien posiadać unormowane w trybie jak najszybszym.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)