17 Mar 2022, 20:20:21
(17 Mar 2022, 16:46:51)Adam Aleksander II napisał(a): Waksman odklejony od rzeczywistości, babrzący się we własnym bajorku odc 47837: Co te winkulijskie człowieki robią "znak zapytania, wykrzyknik"
https://forum.muratyka.ct8.pl/index.php?...mment-3903
Jak dla dla dowodzi, to tylko tego, że ewidentnie Waksman ma jakiś kompleks na naszym punkcie, że musi się bez przerwy porównywać z nami i tłumaczyć swojemu ludowi jak to Muratyce dobrze, bo mają samodzierżawce Waksmana, który sam jeden podejmuje wszystkie decyzję ponad ich głowami, w przeciwieństwie do Winkulii, która z szacunku do swoich obywateli i ludzi z zewnątrz stara się zbudować państwo w którym każdy czuje się jako tako komfortowo, licząc się z ich zdaniem. No cóż szkoda, że Koribijczycy mają taką krótką pamięć i nie pamiętają jak Waksman potraktował ich dwa lata temu, może by wtedy dostrzegli, że winkulijski model państwa nie jest wcale taki zły.
(17 Mar 2022, 17:19:15)Tymoteusz Dostojewski napisał(a): Waksman się do wszystkiego miesza, nawet do tego konfliktu. To miała być taka Ukraina w wirtualu.
To dość wyczerpująco skomentował mój przedmówca JE Henryk z czym w pełni się zgadzam, od siebie dodam tylko tyle że mam nadzieję, że wkrótce pana sprawą zajmie się Trybunał Królewski i jak mam nadzieję przyzna w świetle toczącej się na Ukrainie wojny, jedyny sensowny wyrok — banicje.