07 Lut 2022, 20:33:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07 Lut 2022, 20:36:03 przez Leszek Ebe-Grüner.)
No widać dużo klubów, dba o rozwój swoich kierowców. Ale to bardzo dobrze, bo będzie ciekawsza między nimi rywalizacja. A tymczasem u kierowców Alberta...
-Oliver Gughinnam: Pochodzę z rodziny, u której temat motoryzacji, jest na pierwszym miejscu. Mój ojciec jest byłym kierowcą wyścigów gokartów w Albionie. Natomiast matka jest mechanikiem. Oczywiście wiadomo rodziców połączyła miłość do motoryzacji. I tak powstałem taki mały ja brzdąc. Ojciec zawsze mi powtarzał, że walcz zawsze sercem. Wziąłem te słowa do siebie. Ponadto lubię mglistą pogodę. Dzięki niej, się bardziej skupiam na wyścigach. Ale jak jest inna pogoda, to też sobie nieźle radzę.
-Antonio La Plata: Czasem zastanawiam się czemu nie jestem kierowcą numer jeden. Jestem młodszy od Olivera. I nie, nie będę jak inni, udawał że kierowca z drużyny to kolega z zespołu. Także zapewniam, że będzie rywalizacja zarówno zewnętrzna, jak i też wewnętrzna. A co sądzę o konkurencji? Może i się nie obijają, ale niech nie zapominają, że pogoda może być różna. Dlatego wszystkie te wyścigi będą też bardzo zależne od rodzaju pogody. To jest moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać.
Olivier Gughinnam
-Kierowca(średnia): 4
-Wyprzedzanie: 3
-Zakręty: 2+1=3
-Hamowanie: 6,5
-Kondycja: 4+0,5=4,5
-Ulubiona Pogoda: Mgła(+1 pkt do hamowania podczas mgły)
-Region: Albion
-Klub: Koriben Automobilë Sammën
Antonio La Plata
-Wyprzedzanie: 4+1=5
-Zakręty: 2,5+0,5=3
-Hamowanie: 3
-Kondycja: 5
-Ulubiona Pogoda: Zachmurzenie(+0,5 pkt do wyprzedzania i
+0,5 pkt do kondycji podczas zachmurzenia)
-Region: Nowa Winkulia
-Oliver Gughinnam: Pochodzę z rodziny, u której temat motoryzacji, jest na pierwszym miejscu. Mój ojciec jest byłym kierowcą wyścigów gokartów w Albionie. Natomiast matka jest mechanikiem. Oczywiście wiadomo rodziców połączyła miłość do motoryzacji. I tak powstałem taki mały ja brzdąc. Ojciec zawsze mi powtarzał, że walcz zawsze sercem. Wziąłem te słowa do siebie. Ponadto lubię mglistą pogodę. Dzięki niej, się bardziej skupiam na wyścigach. Ale jak jest inna pogoda, to też sobie nieźle radzę.
-Antonio La Plata: Czasem zastanawiam się czemu nie jestem kierowcą numer jeden. Jestem młodszy od Olivera. I nie, nie będę jak inni, udawał że kierowca z drużyny to kolega z zespołu. Także zapewniam, że będzie rywalizacja zarówno zewnętrzna, jak i też wewnętrzna. A co sądzę o konkurencji? Może i się nie obijają, ale niech nie zapominają, że pogoda może być różna. Dlatego wszystkie te wyścigi będą też bardzo zależne od rodzaju pogody. To jest moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać.
Olivier Gughinnam
-Wyprzedzanie: 3
-Zakręty: 2+1=3
-Hamowanie: 6,5
-Kondycja: 4+0,5=4,5
-Ulubiona Pogoda: Mgła(+1 pkt do hamowania podczas mgły)
-Region: Albion
Antonio La Plata
-Wyprzedzanie: 4+1=5
-Zakręty: 2,5+0,5=3
-Hamowanie: 3
-Kondycja: 5
-Ulubiona Pogoda: Zachmurzenie(+0,5 pkt do wyprzedzania i
+0,5 pkt do kondycji podczas zachmurzenia)
-Region: Nowa Winkulia