07 Lut 2022, 20:03:08
No i oczywiście nie mogło zabraknąć treningu kierowców Gelenka Anne. Jest to też pierwszy trening zawodników z Klasy B.
-Ivan Krewczenko: Od czego tu zacząć. Samochodami nie interesowałem się od dzieciństwa muszę przyznać. Jednak w wieku nastolatka, po tajemnie wziąłem samochód swojego ojca i jechałem się ścigać z innymi kierowcami z Volkianu. Byłem dobry. Bardzo dobrym zawodnikiem. Niektórzy kierowcy z Volkianu, twierdzili że jestem najlepszy w swoim regionie. Jednak swoje cele osiągnę na spokojnie. W końcu premia jest kusząca. Ale nie robię tego tylko dla premii, bo to sprawa drugorzędna. Chcę udowodnić wszystkim, co we mnie nie wierzyli, że potrafię osiągnąć wielkie rzeczy.
-Adam Bożydar: Mam już trochę lat. Jednak uważam że jestem, niczym dojrzewające wino. Im starsze, tym lepsze. Już od długiego czasu, pokazuje innym kierowcom, że można zająć wysoką pozycję w pięknym stylu, bez uderzeń w przeciwnika. Dziękuje za dostanie szansy na drugiego kierowcę w Klubie Gelenka Anne. A relacje z Ivanem? Są w porządku. Wprawdzie trochę się różnimy charakterem, ale wzajemnie szanujemy swoje zdanie i podchodzimy do tego, jak dorośli ludzie, choć widać w oczach Ivana, tą ambicję.
Ivan Krewczenko
-Kierowca(średnia): 8
-Wyprzedzanie: 10+0,5=10,5
-Zakręty: 7
-Hamowanie: 5+0,5=5,5
-Kondycja: 8,5+0,5=9
-Ulubiona Pogoda: Zachmurzenie(+0,5 pkt do wyprzedzania i
+0,5 pkt do kondycji podczas zachmurzenia)
-Region: Volkian
-Klub: Gelenka Anne(+6.000$ premii za wygrany wyścig)
Adam Bożydar
-Kierowca(średnia): 4
-Wyprzedzanie: 5+1=6
-Zakręty: 5
-Hamowanie: 1
-Kondycja: 3+0,5=3,5
-Ulubiona Pogoda: Słonecznie(+1 pkt do wyprzedzania podczas
słońca)
-Region: Osaczesko
-Klub: Gelenka Anne
-Ivan Krewczenko: Od czego tu zacząć. Samochodami nie interesowałem się od dzieciństwa muszę przyznać. Jednak w wieku nastolatka, po tajemnie wziąłem samochód swojego ojca i jechałem się ścigać z innymi kierowcami z Volkianu. Byłem dobry. Bardzo dobrym zawodnikiem. Niektórzy kierowcy z Volkianu, twierdzili że jestem najlepszy w swoim regionie. Jednak swoje cele osiągnę na spokojnie. W końcu premia jest kusząca. Ale nie robię tego tylko dla premii, bo to sprawa drugorzędna. Chcę udowodnić wszystkim, co we mnie nie wierzyli, że potrafię osiągnąć wielkie rzeczy.
-Adam Bożydar: Mam już trochę lat. Jednak uważam że jestem, niczym dojrzewające wino. Im starsze, tym lepsze. Już od długiego czasu, pokazuje innym kierowcom, że można zająć wysoką pozycję w pięknym stylu, bez uderzeń w przeciwnika. Dziękuje za dostanie szansy na drugiego kierowcę w Klubie Gelenka Anne. A relacje z Ivanem? Są w porządku. Wprawdzie trochę się różnimy charakterem, ale wzajemnie szanujemy swoje zdanie i podchodzimy do tego, jak dorośli ludzie, choć widać w oczach Ivana, tą ambicję.
Ivan Krewczenko
-Kierowca(średnia): 8
-Wyprzedzanie: 10+0,5=10,5
-Zakręty: 7
-Hamowanie: 5+0,5=5,5
-Kondycja: 8,5+0,5=9
-Ulubiona Pogoda: Zachmurzenie(+0,5 pkt do wyprzedzania i
+0,5 pkt do kondycji podczas zachmurzenia)
-Region: Volkian
-Klub: Gelenka Anne(+6.000$ premii za wygrany wyścig)
Adam Bożydar
-Kierowca(średnia): 4
-Wyprzedzanie: 5+1=6
-Zakręty: 5
-Hamowanie: 1
-Kondycja: 3+0,5=3,5
-Ulubiona Pogoda: Słonecznie(+1 pkt do wyprzedzania podczas
słońca)
-Region: Osaczesko
-Klub: Gelenka Anne